Samenspel oktober 2018

“Particulieren en bedrijven kunnen daar terecht om voor weinig geld een mooi schilderij of grafisch kunstwerk te lenen. U kunt kiezen uit een collectie van ongeveer 1.800 werken. De volledige collectie is te zien op www.cbkzeeland.nl

De tarieven zijn afgeleid van de waarde van het gekozen werk. Een schilderij met een waarde tot 300 euro kost bijvoorbeeld 3 euro per maand. Kost een werk 2.500 euro dan betaalt u 12 euro per maand. Het is ook mogelijk om een spaarabonnement te nemen. Zo kunt u na enige tijd het werk kopen dat u niet meer wilt missen.

De kunstuitleen wordt gerund door een enthousiast team van vrijwilligers dat ook regelmatig exposities en lezingen organiseert. Is vrijwilliger bij de kunstuitleen in Goes misschien ook iets voor u? Kom dan vooral eens praten over de mogelijkheden. U vindt de kunstuitleen in het cultuurhuis: Westwal 45, aan de achterzijde van de Mythe, op de eerste verdieping. de openingstijden zijn woehnsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.”