Kunstuitleen de Bevelanden en Noefy Gallery maken samen een uitstapje!

Er zal tijdelijk een deel van de collectie van de Kunstuitleen te zien zijn in de Noefy Gallery.

Gelijktijdig exposeert Aswintha van Dijk “Noefy”, nieuw werk in de expositie ruimte van de Kunstuitleen in het museumcafé van het Historisch Museum de Bevelanden.

Het recente werk van Aswintha van Dijk is strak van lijn en heeft ronde vloeiende vormen en is geïnspireerd door architectuur en kubisme, vormgegeven in een monumentale stijl. Deze werken zijn al eerder tentoongesteld op de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Naast deze monumentale kunst beoefent zij grafische vormgeving, tekenen en schildert ze vrolijke zwart wit karakters onder de naam Noefy. De middelen en materialen waarmee zij werkt zijn: Oost-Indische inkt, acryl, papier en de computer, simpel maar doeltreffend.

Kunstuitleen de Bevelanden en Noefy Gallery nodigen u uit op de opening van de “Uitwisselings Expositie” zaterdag 2 maart om 15.00 uur in het museumcafé aan de Singelstraat 13 te Goes.

Aansluitend op deze opening bent u van harte welkom in de Noefy Gallery, Pyntorenstraat 1 te Goes.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u zien wat een schilderij “solo” doet op een witte wand.
Zo kunt u op een andere manier dan in de Kunstuitleen bekijken en beoordelen welk kunstwerk er bij u aan de muur zou kunnen hangen.

De expositie is van 2 maart tot 3 april 2013.