Expositie werken George Schade

Op zaterdag 11 september wordt de tentoonstelling van kunstwerken van George Schade geopend door de Goese wethouder van Cultuur, Cees Pille.

George Schade is onder meer bekend van zijn meest recente kunstopdracht in de spooronderdoorgang Ter Welle, in zijn woonplaats Goes, die in 2020 werd opgeleverd. Daar heeft hij de wanden ontworpen met geabstraheerde Goese herkenningspunten. Verder zijn in Goes meerdere kunstwerken van hem in de openbare ruimte te vinden. George Schade geniet niet alleen in Nederland maar ook internationale waardering met prijzen en exposities in onder meer China en Japan.

Nu kunt u een overzicht van zijn kunstwerken bewonderen in de kunstuitleen. Meerdere series zullen worden tentoongesteld met enkele sculpturen. Hij werkt steeds in series, waarvan er vier te zien zijn tijdens deze expositie.
Lees hier meer over de vier series.

De expositie is in de kunstuitleen te bezichtigen van 11 september tot 23 oktober tijdens de openingsuren en er wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Indien u bij de officiële opening wil zijn op 11 september, dient u zich van tevoren aan te melden  via kunstuitleendebevelanden@kpnmail.nl aangezien we maar een beperkt gezelschap mogen ontvangen.