Maand van de Kunstuitleen

Ook dit jaar roepen wij de maand november weer uit tot ‘Maand van de Kunstuitleen’. De kunstuitlenen van Goes, Middelburg en Terneuzen nemen hier aan deel. We hebben weer een aantal leuke acties, waaronder onze inmiddels bekende ‘loterij’.

Lidnummer = Lotnummer.
Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen lid wordt of een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele kunstcadeaus die verloot zullen worden. Het werkt heel simpel; je lidnummer is je lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt hiervan persoonlijk bericht.Korting op je aankoop:
Ben je als lid van de uitleen van plan om een kunstwerk aan te kopen? Bijvoorbeeld het werk dat nu aan de muur hangt en waar je liever geen afstand van wilt doen? Of wil je misschien je spaartegoed verzilveren? Als je in de maand november een aankoop doet dan kunt je profiteren van 10% korting op de verkoopprijs.

Nieuwe leden:
Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld. Als je iemand kent die overweegt om lid te worden, dan is de Maand van de Kunstuitleen daarvoor het beste moment. Dus: zegt het voort!

We hopen je in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen. Check wel eerst de website voor de actuele openingstijden en aanvullende maatregelen voor een veilig bezoek.