2023 fotogroep goes

De fotogroep Goes bestaat inmiddels 45 jaar en telt op dit moment 34 leden. De huidige voorzitter is John vd Woestijne. De groep is lid van de landelijke fotobond en doet mee aan de door hen uitgeschreven wedstrijden. We komen twee-wekelijks bij elkaar in het Heer Hendrikhuis in ’s Heer Hendrikskinderen.  Op deze avonden worden de foto’s van leden, gemaakt aan de hand van opdrachten, bekeken. Ook bekijken we vrij eigen werk.

Jaarlijks hebben we onze clubexpositie die te bezichtigen is bij Binnenuit in Heinkenszand. Tussendoor hebben we ook andere exposities, zoals bijv. in de Geerteskerk en De Schakel. Doorlopend in De Mythe en in het Heer Hendrikhuis. Nu dus in de Kunstuitleen.

We organiseren regelmatig een clubuitje en ook enkele keren per  jaar nodigen we (beroeps)fotografen uit een lezing te houden. Verder kennen we tradities als het zomer- en winterobject. Voor ieder lid hetzelfde voorwerp, dat zo creatief mogelijk in beeld wordt gebracht. Nieuwjaarsbijeenkomst met maaltijd, kettingfoto en quiz. Slotavond op een foto-locatie aan het eind van het voorjaar. Leden krijgen regelmatig de kans hun werk te tonen aan de andere leden. Ook dit jaar zullen er door onze fotogroep foto’s gemaakt worden tijdens bijv. Kinderstad in Goes.

Jaarijks komt er een clubboek uit met een overzicht van het werk en de activiteiten van de leden.