Binnenkort zijn we weer open

Omdat we het zo jammer vinden dat de expositie van schilderijen van Edith Snoek nu niet toegankelijk is brengen we haar schilderijen op deze manier bij u thuis. Edith Snoek schildert portretten van meisjes, stuk voor stuk werken die aanspreken door een enorme kracht van lief, mooi, direct, intens, diepgaand en onbevangen tegelijk. Veelal op groot formaat.

Sinds kort woont Edith in Zeeland en is door haar verkenningstochten door het Zeeuwse landschap geraakt door de dijken, de vergezichten en het water. Inmiddels is Edith ook druk met het schilderen van landschap wat eigenlijk een heel logisch vervolg is op haar manier van schilderen. Edith had niet veel tijd nodig om te wennen aan Zeeland, ze heeft haar atelier bijna op orde en is druk aan het werk. U kunt haar atelier op afspraak bezoeken.

Bijna al haar werk in de expositie bij Kunstuitleen de Bevelanden is te koop. Er zijn drie kleine portretten die u nu heel makkelijk aan kunt schaffen, deze zijn te koop voor € 100.00 per stuk. Edith zorgt er voor dat ze bij u thuisbezorgd worden. 31 6 54271741 of edith@edithsnoek.nl

Klein portret, acryl op linnen, 15 x 15 cm. in baklijst € 100,00 p/st.

Ook kunt u een werk laten maken n.a.v. een foto, bijgevoegd voorbeeld laat zien wat het zou kunnen worden. De foto die u stuurt geeft Edith direct een gevoel en inspireert haar tot het maken van een mooie impressie. T/m 11 juli 2020, zolang als de expositie loopt, maakt Edith voor de uitzonderlijke prijs van € 100,00 op een 20 x 20 cm. linnen doek op frame de schilderijtjes in haar zo eigen stijl.  Vindt u het leuk zelf een foto aan te leveren voor een dergelijk werkje dan is dat mogelijk, neem direct contact op met Edith via: 31 6 54271741 of edith@edithsnoek.nl 

Werk in opdracht

Ediths werk hangt bij particulieren over heel de wereld en is aangekocht door verschillende CBK’s en kunstuitlenen, ook Kunstuitleen de Bevelanden gaat werk aankopen zodat u haar werk ook bij ons kan lenen.

Te zien in Kunstuitleen de Bevelanden

In particulier bezit