Maand van de Kunstuitleen

November Maand van de Kunstuitleen
Dit jaar is alles anders! Door de huidige omstandigheden hebben wij moeten besluiten om in 2020 geen feestelijke Dag van de Kunstuitleen te organiseren. Maar juist in deze tijd is het genieten van een mooi kunstwerk in uw eigen omgeving belangrijker dan ooit! Zeker nu we vaker thuis blijven en meer vanuit huis werken. Kunst geeft ruimte voor inspiratie, bezinning, verwondering en hoop op betere tijden. We roepen de maand november daarom uit tot ‘Maand van de Kunstuitleen’.

Lidnummer = Lotnummer
Voor trouwe en nieuwe leden hebben we een leuke actie. Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele, authentiek Zeeuwse cadeaupakketten die verloot zullen worden. Het werkt heel simpel; uw lidnummer is uw lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt persoonlijk bericht.

Korting op uw aankoop
Heeft u als lid van de uitleen plannen om een kunstwerk aan te kopen? Bijvoorbeeld het werk dat nu aan de muur hangt en waar u liever geen afstand van wilt doen? Of wilt u misschien uw spaartegoed verzilveren? Als u in de maand november een aankoop doet dan kunt u profiteren van 10% korting op de verkoopprijs.

Nieuwe leden
Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld. Als u iemand kent die overweegt om lid te worden, dan is de Maand van de Kunstuitleen daarvoor het beste moment. Dus: zegt het voort!

We hopen u in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen. Check wel eerst de website voor de actuele openingstijden en aanvullende maatregelen voor een veilig bezoek.

Tip: Op onze vernieuwde digitale catalogus is een deel van de collectie te zien en direct te reserveren.