Maand van de Kunstuitleen

November, maand van de kunstuitleen 2023

HET LEVEN IS EEN FEEST

Acties

Ook dit keer zijn er weer een aantal leuke acties voor trouwe en nieuwe leden:

Lidnummer = Lotnummer

Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen lid wordt of een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele kunstkadobonnen die verloot zullen worden. De bon kan worden ingezet voor het huidige abonnement of u kunt met de bon iemand anders verrassen.

Het werkt heel simpel; uw lidnummer is uw lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt hiervan persoonlijk bericht.

Ook is er voor iedere lener een leuke gadget en staat de koffie en thee klaar!

Korting op uw aankoop
Heeft u als lid van de uitleen plannen om een kunstwerk aan te kopen? Bijvoorbeeld het werk dat nu aan de muur hangt en waar u liever geen afstand van wilt doen? Of wilt u misschien uw spaartegoed verzilveren? Als u in de maand november een aankoop doet dan kunt u profiteren van 10% korting op de verkoopprijs.

Nieuwe leden

Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld. Als u iemand kent die overweegt om lid te worden, dan is de Maand van de Kunstuitleen daarvoor het beste moment. Dus: zegt het voort!

We hopen u in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen.
Check wel eerst onder aan deze pagina onze actuele openingstijden.